Termoterapia (împachetările cu spirulină)

Termoterapia (împachetările cu spirulină)

Tratamentul cu biomasă de Spirulina Platensis

Împachetările corporale cu Spirulina Platensis vie (termoterapia) sunt recomandate în toate afecţiunile care necesită o reglare a funcţiilor metabolice, în cele cauzate de diverse deficienţe ale sistemului imunologic şi în cazurile în care trebuieşte stimulată activitatea oxidoreducatoare şi depurativă a organismului.

Tratamentul cu biomasă de Spirulina Platensis prin împachetările corporale cu Spirulina Platensis vie(termoterapia) sunt recomandate în toate afecţiunile care necesită o reglare a funcţiilor metabolice, în cele cauzate de diverse deficienţe ale sistemului imunologic şi în cazurile în care trebuieşte stimulată activitatea oxidoreducatoare şi depurativă a organismului.

Pielea este un adevarat burete şi constituie o adevarată interfaţă între interiorul organismului omenesc şi natura înconjurătoare. La acest nivel se fac o multitudine de schimburi de la exterior la interior şi invers şi pot fi absorbite principii curative. Din această cauză administrarea externă a de spirulină vie are exact aceleaşi efecte, dacă nu chiar mai bune decât în cazul comprimatelor sau capsulelor, deoarece se absoarbe o cantitate mai mare de biomasa, proporţional cu suprafaţa de piele acoperită şi tratată cu Spirulina Platensis(!).

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00
Saturday 09:00 - 18:00
Sunday 09:00 - 18:00