Anti-Ageing

Anti-Ageing

Femeile se tem de când e lumea și pământul de pericolul inevitabil al îmbătrânirii. De la regina Egiptului Cleopatra începând, a existat o preocupare permanentă și constantă a femeilor – mai nou și a bărbaților – pentru terapiile anti-ageing. Obiectivul primordial al acestora fiind cum să îndepărtăm semnele de îmbătrânire fără a recurge la intervenții chirurgicale. Deși îmbătrânirea pielii este un fapt inevitabil, există rutine eficiente care ajută la întârzierea sosirii primele riduri și la reducerea semnelor de îmbătrânire.

Indiferent dacă aveți 30, 40 sau 50 de ani, descoperiți chiar la Alexandra sfaturile noastre anti- îmbătrânire, precum și cele mai eficiente metode pentru întârzierea efectelor de senectute. Menționăm aici tratamentele cosmetice cu creme și loțiuni naturale, marca Hofigal, premiate internațional, recunoscute științific pentru beneficiile anti-ageing. Împachetările corporale cu spirulina vie, îmbunătățesc hidratarea, tonifierea și elasticitatea pielii, reduc celulita.

Procedură nouă în cadrul CTNB ”Alexandra”, Ozonoterapia detoxifică și rejuvenează întreg organismul, ținând bătrânețea departe.

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00
Saturday 09:00 - 18:00
Sunday 09:00 - 18:00