Principiile medicinei integrate

Principiile medicinei integrate

Plurivalența unor terapii

Conform conceptului Suflet pentru natură promovat de Hofigal , în cadrul Complexului Alexandra din Breaza medicina integrată prinde contur. Aici descoperim programe terapeutice naturale de prevenire şi combatere a unor afecțiuni cronice, degenerative, a efectelor cauzate de stres și de oboseala cronică, se fac tratamente de tip balneo-terapeutic și fizical, proceduri de detox, consiliere fitoterapeutică pentru o viață sănătoasă și se prescriu produse marca Hofigal .

Doriți un sejur ALEXANDRA?

Detalii suplimentare la recepția Complexului Alexandra,
la numărul de telefon 0244 342 975
sau prin e-mail la adresa ctn.alexandra@gmail.com.

”Noi aplicăm principiile medicinei integrate, naturale, prin îmbinarea procedurilor de reflexoterapie, masaj, aromaterapie, saună sau kinetoterapie cu puterea vindecătoare a plantelor, care se regăsește în cele peste 250 de suplimente naturale din portofoliul HOFIGAL și, în plus, oferim un atuu excepțional, împachetările cu spirulină vie, în care suntem pionieri absoluți în România. Acestea au acțiune dovedit imunostimulatoare și antioxidantă, biomasa de spirulina fiind pură, liberă de orice toxine, lucru obținut ca urmare a optimizării condițiilor și mediului de cultură, pentru un produs de calitate înaltă. Cei care ne-au trecut pragul de-a lungul timpului apreciază puterea vindecătoare a medicinei naturale și au aflat de binefacerile spirulinei –pacienții vin și revin la noi pentru refacere, tratament, întreținere, detoxifiere, consiliere, sens în care am conceput pachete diferite care să răspundă acestor nevoi.”

Dr. Adriana Tatomirescu
director Centru terapie naturală
ALEXANDRA, Breaza.

Consultați aici pachetele și tarifele aferente.

Vă invităm să cunoaşteţi şi să vă bucuraţi de binefacerile acestor cure de viață sănătoasă şi să petreceţi momente de relaxare în cadrul Centrului de terapie naturală ALEXANDRA. Vă aşteptăm cu drag!

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00
Saturday 09:00 - 18:00
Sunday 09:00 - 18:00