Împachetările cu viață

Împachetările cu viață

O metodă unică în România

O revelație din punct de vedere terapeutic. Un miraj autentic cu proprietăți inimaginabile. Spirulina vie, cultivată în bazine atent monitorizate chiar în incinta complexului. Datorită beneficiilor extraordinare pe care spirulina vie o conferă organismului uman, împachetările cu spirulină pot fi denumite, fără exagerare, împachetări cu viață.

Spirulina vie

Tratamentul cu biomasă de Spirulina Platensis prin împachetările corporale cu Spirulina Platensis vie(termoterapia) sunt recomandate în toate afecţiunile care necesită o reglare a funcţiilor metabolice, în cele cauzate de diverse deficienţe ale sistemului imunologic şi în cazurile în care trebuieşte stimulată activitatea oxidoreducatoare şi depurativă a organismului.


Pielea este un adevarat burete şi constituie o adevarată interfaţă între interiorul organismului omenesc şi natura înconjurătoare. La acest nivel se fac o multitudine de schimburi de la exterior la interior şi invers şi pot fi absorbite principii curative. Din această cauză administrarea externă a de spirulină vie are exact aceleaşi efecte, dacă nu chiar mai bune decât în cazul comprimatelor sau capsulelor, deoarece se absoarbe o cantitate mai mare de biomasa, proporţional cu suprafaţa de piele acoperită şi tratată cu Spirulina Platensis (!).


Dupa câteva şedinţe de împachetare cu spirulină vie pielea devine mai netedă, mai catifelată, creşte elasticitatea, se îmbunătăţesc funcţiile metabolice ale organismului, se instalează senzaţia de bunăstare fiziologică. Din acelaşi considerente, această metodă este folosită cu succes în tratarea celulitei, multe paciente redevenind tinere şi frumoase după cure prelungite de 14-21 de zile de tratament prin împachetare cu Spirulină vie.


Proprietăţile detoxifiante ale împachetărilor cu Spirulină vie sunt amplificate dacă sunt însoţite de proceduri precum reflexoterapia sau masajul terapeutic.

Ce este de fapt, spirulina?

Este o întrebare pe care ne-o adresează cei care nu cunosc nimic despre această algă, deși s-au scris mii și mii de articole pe acest subiect celebru, de când a început studierea „Spirulinei Platensis” prin anii 70, când se produceau doar 150 de tone pe an. Acum se generează zeci de mii de tone la scara întregii lumi, pentru că veștile bune circulă repede: oamenii de știință spun că spirulina este un produs a cărui acțiune terapeutică adresează peste 70% din maladiile cunoscute la ora actuală, fapt pentru care a început să fie folosită în spa-urile și centrele de wellness din toată lumea, pacienții de pretutindeni grăbindu-se să se bucure de proprietățile ei excepționale. Că are asemenea calități a demonstrat-o viața, înaintea științei. Gândiți-vă, maratoniştii vremurilor de demult consumau pâine din spirulină şi alergau 100 mile în fiecare zi! Cum era posibil acest lucru?  Datorită conţinutului de peste 70% proteine, a prezenței tuturor aminoacizilor esențiali și a unei bogății incredibile de oligoelemente,  această algă, considerată hrană completă,  generează o vigoare și o stare de bine deosebite! De altfel, a și fost denumită cu emblema  „Hrana Cosmonauților” !

– afirmă dr. Adriana Tatomirescu, directorul Centrului Alexandra, unde, alături de alte metode de terapie se folosesc împachetările cu spirulina vie produsă chiar aici.

Atenție la spirulina colectată din zonele necontrolate riguros!

Suntem primii care am folosit această metodă în Europa și în lume, ca urmare a faptului că divizia de cercetare-dezvoltare de la HOFIGAL, condusă ani la rândul de cercetătorul ing. Ștefan Manea, a experimentat proprietățile spirulinei și a căutat să le valorifice într-un mod cât mai avansat! Astfel, au apărut în portofoliul HOFIGAL, produse care au devenit repede cunoscute în țară, apreciate și medaliate la nivel international.

– povestește dr. Adriana Tatomirescu, directorul Centrului de terapie Naturala Alexandra din Breaza.

Ca o consecință firească, Complexul Alexandra a integrat între terapiile sale și împachetările cu spirulină, cu dovedită acțiune imunostimulatoare și antioxidantă,

″Vreau să subliniez că numai sursele de spirulină brevetate sunt de încredere, biomasa de spirulină obținută astfel fiind liberă de toxine. Noi am optimizat la maximum condițiile și componența mediului de cultură, pentru a obține o masa de spirulină de calitate înaltă. De aceea, putem spune, fără să greșim, că la Complexul Alexandra de la Breaza se poate beneficia integral de cele mai lăudate proprietăți terapeutice ale spirulinei vii, lucru remarcat de sutele de pacienți care ne-au trecut pragul de-a lungul timpului. Trebuie să spun și faptul că, pe piața românească, în unele cabinete cosmetice sau de altă natură este folosită și o spirulină colectată din lacuri, fără un control riguros, de aceea invit pacienții să fie atenți cu acest produs luat pe cale internă sau folosit extern, din surse care nu au avizele specifice. În contradicție cu acestea, produsele HOFIGAL sunt brevetate, respectate și medaliate la expozițiile de profil din România și din lume, fiind consecința directă a eforturilor de cercetare pe care compania le desfășoară permanent”

– ne asigură dr. Adriana Tatomirescu.

Spirulina este recomandată de specialiştii Hofigal în scheme individualizate de tratament, atât intern cât și în aplicații externe, atât pacienților cu diferite afecțiuni, cât și celor sănătoși, în scop preventiv. Studiile arată că poate fi consumată de către toate categoriile de vârstă, începând cu vârsta de 3 ani şi terminând cu senectutea.

Sportivii de performanţă beneficiază și ei de calitățile acestei alge și o consumă atât în cantonament cât şi în timpul concursurilor

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00
Saturday 09:00 - 18:00
Sunday 09:00 - 18:00